Veelgestelde vragen

Bij uw bestelling is een levertijd afgesproken. Wanneer uw kozijnen klaar zijn zullen we een afspraak met u maken wanneer we ze bij u kunnen leveren.

U kunt uw kozijnen bij levering betalen per mobiele pin of contant. U mag ook voor leverering per bank betalen.

De levertijd is afhankelijk van uw kozijn, maar een standaard kozijn kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren. Schuifpuien, of andere puien zijn in ongeveer 3 weken klaar. De levertijd van glas is op dit moment ongeveer 4 a 5 weken.

Wij leveren onze houten kozijnen op maat door heel Nederland vanuit onze eigen kozijnenfabriek in Oldeberkoop. Onze leveringskosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid kozijnen en de afmetingen. Vanaf een offertebedrag van €1500 is levering gratis! Bij een offertebedrag lager dan €1500 kunnen de leveringskosten variëren van €50 tot €200 exclusief btw. De exacte verzendkosten zullen we met je communiceren voordat je akkoord geeft op de offerte.

Onze houten kozijnen maken wij standaard van mahoniehout (hardhout) in onze kozijnenfabriek in Oldeberkoop. Liever een ander soort hout? We kunnen ook kozijnen leveren van bijvoorbeeld Ayous hout of eiken. Vraag naar de mogelijkheden! Ons hout is KOMO en FSC gecertificeerd.

Standaard worden alle kozijnen in de hoogste kwaliteit grondverf gespoten. Dit kan in RAL 9001 gebroken wit of RAL 7016 antraciet. Liever een andere kleur of afgelakt geleverd? Vraag naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook kozijnen zonder grondverf leveren.

Meer vragen?

Wij zijn elke dag telefonisch of per mail bereikbaar.

Geïnteresseerd in onze kozijnen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! U bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons in de werkplaats te komen kijken en het resultaat van de kozijnen die al klaar zijn te bewonderen.

Alle soorten glas leverbaar
Apart kozijn? Geen probleem!
Altijd bereikbaar!